diumenge, 29 de novembre del 2009

Karting

Diuen que lo bo es fa esperar, doncs així ha estat. A finals d'agost vam anar al karting de Sallent per fer-li una sorpresa a en Sam que feia anys, i en Jordi ens va fer de fotògraf oficial. Avui ens ha donat les fotos i aquí en deixo algunes. Quina canya! És espectacular la d'adrenalina que arribes a treure, buf! Broouuuuummmmmmmm! broooouuuuummm !!!!



L'Ariel anava amb el punyal a les dents, com que és petitonet, volava!



En Marc anava a per ell,



i en Sam els seguia de prop



En Tino passejava,



i la Dolo



no es volia deixar passar per l'Anna



Tots plegats, uns cremats! :) Gràcies a tots per gaudir de la vostra companyia aquell dia! Una abraçada.

diumenge, 22 de novembre del 2009

vuitanta-tres anys !

Sí, avui la iaia Paquita de Blanes ha celebrat el seu vuitanta-tresè aniversari. Aviat és dit! L'hem sorprès anant a dinar tots plegats i per unes hores ha estat la dona més feliç arran de mar. Quina enveja la seva vitalitat! I que guapa que és! Cofoia de les seves nines ens ha explicat la història de moltes d'elles -en té més de 300-.
Una abraçada!

dimecres, 18 de novembre del 2009

1a Eco Mitja Marató Oson@corre, Ciutat de Vic

Se n'està organitzant una de grossa!!! El proper 20 de desembre, a Vic, es portarà a terme, després de molts anys de no existir, una Mitja Marató. Però "aquesta" serà diferent. Sí! L'hem anomenat 1a. Eco Mitja Marató Oson@corre Ciutat de Vic.

És la ciutat de Vic qui l'acull, l'organitzem des del Club Atlètic Vic i tindrà la sortida i l'arribada dins mateix de les pistes d'atletisme. I Eco perquè s'aposta tant com sigui possible per una jornada ecològica. Hi haurà un petit village amb diferents tipus de productes. Tots els participants tindran un obsequi. Si us interessa, hi ha més informació al bloc d'Oson@corre i és també on podeu fer les inscripcions. Ens veiem !!!!

dilluns, 16 de novembre del 2009

Auto Retro Cevennes Classic

Un cap de setmana més embolicats amb els ral·lis i els cotxes classics. I quina colla aquesta vegada! A Ganges, a poc més de 350 quilòmetres de casa, al sud de la veïna França, un parc tancat amb més de 100 vehicles, amb algunes màquines que realment alegren la vista.



En Martí, en Rafel, en Sam, en Joan Carles, la Samba i jo fent d'assistència a la Fina i en Josep M. que corrien amb la "cabra",



i que després de patir de tot ... van fer sisens !!!! Barallant-se amb els "grans" d'Europa. Si és que som els millors! Sisens ... i per davant de tants! Razz

Ara que... la feina d'equip sort en van tenir de la que vam fer la "gran assistance" i la claca que vam aguantar com herois sota la fina pluja, acertant on es quedaria la cabreta sense "essence" i sortint del mig del tram entre cotxe i cotxe per no molestar-los i per una carretera monoplaça ben emboirada!!!! La penya de públic demanant freno de mà a les paelles de final de tram amb les 2 furgonetes, l'space i la volskwagen !!! Estan sonats ! quin yuyuuuuuu !!!

Mmmmmm .. dos autobianchis entre els 10 primers eh! Ho veieu com és fantàstic aquest italianet petitonet!
Si és que em té el cor robat ...

Fotos 1
Fotos 2

divendres, 13 de novembre del 2009

Rally Costa Brava

Doncs res, una activitat més. Els dies 6 i 7 de novembre vam estar fent de control de sortida del parc d'assistència dels cotxes històrics que participaven al 57è Rally Costa Brava. La nit del divendres, erem a la zona esportiva d'Arbúcies. Durant el dissabte, a l'estació d'autobusos de Tossa.





En Sam agafant els papers i prenent nota de l'hora de sortida, i la Dolo fent anar el crono-printer.
Quins muntatges! I quines màquines! M'agrada molt l'Stratos aquest ....
Ja en tenim una altra per explicar, amb tempesta inclosa. Molls com ànecs vam acabar.
I aquest cap de setmana que ve, cap a terres frances, a Cévennes, amb la colla dels Botadevi a seguir-los per les carreteres gavatxes! Oh mon amour!

diumenge, 1 de novembre del 2009

Sant Julià de Vilatorta - Vilanova de Sau

Aquest matí ens hem trobat amb en Sami i la Núria i hem anat tots quatre a fer una sortideta de tardor per la nostra comarca, Osona. Hem utilitzat dos cotxes per fer la ruta. L'un aparcat a Vilanova de Sau, destí; l'altre, a Sant Julià de Vilatorta, punt de sortida.
Exactament no sé quants quilòmetres hem caminat, però amb les indicacions que hem anat trobant del GR-2 i del GR-151 i amb el dibuix
d'aquesta ruta podríem dibuixar-ne el perfil d'aproximadament uns 16 km. Unes quatre hores de camí, una bona matinal.
Com a punts curiosos i especials de la ruta trobem Sant Llorenç del Munt (al que ens han deixat entrar amablement els amos i fer-ne una petita visita amb guia inclòs)


les put... torres de la MAT damunt mateix del Coll de Pedrís



i travessant cap el Salt de la Minyona




i un immens territori de tots els colors de tardor inimaginables.
Està tot preciós! Una jornada més per recordar.