dimecres, 8 de juliol del 2009

Un curs més

Buf! Avui "ens han donat les notes" de la Uoc. Quin patir! encara sort que no he de fer exàmens, no vull ni pensar-hi. Coi de nervis! Després del resultat de l'avaluació continuada -satisfactori- i de les proves de validació (és el sistema de control que fa servir la universitat a distància catalana per tal d'assegurar-se que ets tu qui ha fet els exercicis durant el curs, et demanen que facis una parrafada d'algun dels temes o exercicis presentats, i llestos!) -bo-, el balanç de notes és més que positiu. D'aquesta manera es veu el treball, resultats, i sacrifici, obtingut durant els tres mesos d'hores sense dormir, de passar males estones informàticament parlant, de molt llegir i escriure, d'hores de biblioteca, de caps de setmana "hipotecats"...
Amb l'assignatura de francès he patit, sí, però també hi he disfrutat moltíssim. La Mercè
desBenz des d'Aix-en-Provence n'ha rebut les esquitxades -mails amunt i avall jejeje-. Ara me tocaria aventurar-me amb l'assignatura Introducció a la literatura francesa, però ... no m'atreveixo! Crec que esperaré un temps i així, mentrestant, algun estiu o altre, aprofitaré per llegir-me alguns dels llibres que recomanen i/o exigeixen de treballar durant l'assignatura.
De totes maneres, crec que hauré d'aparcar un xic el francès, potser canviar-lo per l'anglès una temporada i pel llatí! Sí, sí! Una altra creu! Jo vaig passar per l'antiga FP, de dret a la universitat, sense fer Bup i Cou, per tant, no n'he fet mai, a part de les cançons que cantavem amb en Climent.
Ara penso: a aquest jovent que ens ha de mantenir d'aquí uns anys -jajajajaja!!!!-, no els deu pas sonar de res aquestes inicials de FP, Bup i Cou ... ara és allò d'un munt de cursos d'ESO i uns quants més de Batxillerat.



Curiós tot plegat!