diumenge, 25 d’octubre del 2009

Matinal a La Mola

Aquesta nit hem pogut dormir una hora més, per tot això del canvi d'hora, i per això ens hem llevat d'hora i hem enfilat direcció des de Taradell, cap a Moià, Navarcles i fins a Coll d'Estenalles. Allà hem aparcat el cotxe i hem escalfat motors amb una bona pujadeta.


Ben aviat ha tret el cap el Montcau, coronat per una filera de persones que, de lluny, semblaven formiguetes, i des d'on ben aviat hem deixat la primera gota de suor.

De pujada era un continuo de gent, de totes les edats. I desfeien el camí una bona corrua de corredors amb pitralls ben identificats que participaven en algun tipus de mitja marató de muntanya, venien del cim de La Mola i descendien cap a Mura o rodalies ...
Hem volgut acabar pujant el cim amb la panxa plena per això, just en el moment de tenir-la al davant nostra, hem fet un mos.



L'última pujada ha sigut distreta, malgrat hi havia algun tros ben moll i relliscós.



Un cop a dalt, ens hem idratat, hem contemplat la meravellosa vista cap a tots els punts cardinals i ben aviat hem iniciat la baixada -el cert és que hi havia una mica massa de gent pel meu gust-.



Foto de família i avall va que fa baixada. Un matí fantàstic!