dissabte, 22 de gener del 2011

Fent dissabte i redecorant el cau

"Fer dissabte" és una típica frase catalana que no significa res més que fer neteja. I per aquells qui (avui en dia, per sort) treballem tota la setmana, gairebé no ens queda més remei que dedicar unes hores del dissabte a fer neteja i fer honor a la dita. Així que, avui, ens hem llevat i ens hi hem posat. La musiqueta des del menjador ens acompanyava i ens hem animat. De manera que hem anat fent rentadores, escombrant, treient la pols i fregant, però! (i aquí hi ha el quit de la qüestió) ... hem recordat que teniem uns trencaclosques pendents d'ubicar. 
Aprofitem, no? Oi tant! Així donant una ullada a les parets buides els hem trobat espai. Ah! però també tenim pendent penjar uns prestatges a l'estudi teu, no, Dolo? Sí, així és. Au, som-hi doncs! I mireu que bé ha quedat, quant d'espai! I és la mateixa taula eh! Curiós tot plegat.

La màquina de fer forats gairebé treia fum avui, perquè no només hem foradat les parets de casa, sinó que al pis de l'Elisa i en Miquel també li ha tocat el rebre. Redecoració power!!!
Els puzzles ja els aniré posant amb una mica d'explicació més endavant, a veure si poc a poc puc introduir tota la col·lecció dels trencaclosques de la Dolo, origen real del naixement d'aquest bloc.

També hem aprofitat per penjar una foto de fotos (n'hi ha milers! composant la fotografia) que ens va regalar en Rafel fa uns mesos, però que no hem decidit penjar fins avui, aprofitant l'avinentesa. Gràcies "cuneteru" !


A la foto, questa és la roda de l'Autobianchi, pleeeeenaaaaaaaaaa de fotos i fotos!!!!


Apa, doncs, des del sofà i davant la llar de foc, segueixo estossegant! Quina ràbia! Estic sense veu. Ah per cert, mireu com hem deixat l'entrada, aquesta meravellosa vitrina plena a vessar de cotxes, un dels petits tresors d'en Sam. Benvinguts i bon cap de setmana.