dimecres, 27 d’abril del 2011

Una nova joguina a casa

Ja fa quatre o cinc estius, en Sam i jo vam dedicar-nos unes quantes tardes caloroses a rentar la cara a un petit "traster-racó-cobert" ple de rampoines de fusta, ferro, plàstics i centenars de bitxus vivents que hi habitaven. El meu pare va estar content perquè li vam donar ús a un espai desaprofitat. Un tiet paleta per un costat, arrebossant les parets, posant el terra i el sostre, amb un altre tiet electricista muntant la instal·lació elèctrica, i una servidora pintora de brotxa gorda, vam posar una bona porta i una bona finestra de fusta i vam tancar el local net i pulit.
Durant uns dies hi vam estar muntant una estructura de ferro i fusta i vam muntar-hi un racó d'escalextric d'envejar per molts, gairebé 20 metres quadrats per gaudir del que més li agrada a en Sam. Vam posar-hi un bon tramet de ral·li on podies "jugar" dues persones i fer uns piques sants.
Amb el temps, vam descobrir que allà dins hi haviem tancat una gran enemiga: la humitat!!! És horrible!!! Porta un ritme frenètic: hi ha endollada una màquina d'aquestes deshumificadores que va a un pot, de no sé quants litres, per dia. Bbbbbbbbbbrrrrrrr !!!!
La qüestió és que amb el temps, també, i les mil activitats, un bon dia vam desmuntar-ne un tros -crec que ja fa dos estius!!!- i, per desgràcia, així es va quedar....
Els qui em coneixeu ja sabeu que si una cosa m'entra al cap (o al cor), l'he de fer, i com més aviat, millor.
Així que vaig convèncer en Sam per "tornar-hi". Sí. S'acostava la setmana santa, i no teniem res previst, i menys tal com pintava el temps. Va ser una bona proposta, mans a l'obra.
El divendres al matí ja ens hi vam posar: tocava treure-ho tot! 


Desmuntar l'estructura existent, deixar la sala neta, tornar a muntar la nova estructura (més baixeta perquè jo hi arribi bé, més ampla i més llarga), i posar la nova pista de velocitat de 4 carrils al damunt. 


La idea també és, més endavant, a la paret del fons, muntar-hi un tramet de ral·li. Mireu-ne l'evolució al bloc d'en Sam (fotos)
Ara, toca gaudir-ne!