dissabte, 24 de març del 2012

Un dissabte molt intens


El sopar del 5è aniversari del Tastet deGospel al restaurant Terra Endins de Taradell va ser tot un èxit: bon ambient, bona teca, bona música i, sobretot, bona gent. Apa som-hi, cal anar sumant més anys!

Una nit més en blanc no ve d’aquí, dormint poc més de tres hores, a les vuit del matí estava de peus a terra per anar d’excursió pels voltants de Taradell. 
Gairebé quatre hores de PR, GR i ruta alternativa by Dolo passant per l’hort del pare, ctra. Viladrau, l’Alzina del Pujol, La Roca, L’Enclusa, el Castell de Taradell (d’en Boix), urbanització de Goitallops, Plaça Everest, l’Esquís, bosc de Les Pinediques i cap a casa. Fantàstic! I un dia conya! I molt bona companyia.
Un dinar un xic improvisat a casa (pica pica, amanida i un bon entrecot) i de postres un pastís de mouse de xocolata d’El Xocolater de Taradell. Sense paraules!

I per acabar de rematar el dia, visita guiada al fantàstic “El màgic món del tren” a Sta. Eugènia on en Josep, en Josep Maria i la Dolors et fan viure el que per ells han sigut els últims sis anys de la seva vida. Una exposició magnífica. Una distribució de la maqueta amb mil i un detalls on fins i tot es fa de nit. Dues hores que han passat volant. Gràcies! Val la pena!