dimarts, 20 de juliol del 2010

LeMans Classique 2010


Després d’unes setmanes alteradíssimament desastroses, avui tinc una estona per escriure alguna cosa de l’edició d’enguany de Le Mans Classique, a La France.
Vam sortir el dijous al matí a primera hora amb el Subaru estirant el remolc carregat amb l’Honda, tot cofoi ell.
Destí? De moment Puigcerdà. Per estalviar-nos la Collada de Toses i els possibles problemes d’espai amb el remolc (era la primera vegada que n’estiràvem un), doncs vam optar passar pel túnel del Cadí. No sé què va ser pitjor, si haver patit pels revolts de tota la collada tranquil·lament o haver de travessar molts i molts trams de la C16 en obres!!!! Quins canguelis redéu! En Sam es va posar molt tens (massa!) I per més inri, ens va tocar pagar el doble!

Dinar a Puigcerdà, on ja ens vam trobar amb bona part de l’expedició de cotxes i des d'on, després de dinar vam continuar.
El viatge de pujada, tot i descansant una nit a Poitiers, va ser per tallar-se les venes! Quin far de patir! Nosaltres anàvem lents i anant en grup és una mica engorrós, total ... que vam anar al nostre aire per no arribar morts.

Divendres al matí, entrem a LeMans. En Jan ens ha reservat lloc per les tendes, hi ha més gent que mai! I fa moooooooooooooolta calor! Molta! Gairebé tot el viatge l’hem fet entre 35 i 40 graus.
Plantem tendes ....  i uns darrera els altres entrem al circuit i aparquem els nostres clàssics.
 

 
Fem les primeres incursions entre sorolls i imatges que no s’obliden!!! El divendres es pot passejar tranquil·lament pel Paddock i aquí ja t’oblides de tot i de tothom. En Sam es converteix en paparazzi i atrapa fotogràficament tot allò que té rodes i volant, o que ho sembli! Sense rodes i el motor es veu al fons de la imatge ... 
Se’ns acudeix posar-nos les camisetes color barrufet de l’ACO  (Amics dels Clàssics d’Osona) que CASUALMENT coincideix amb les sigles de l’organitzador de l’afer al que participem aquí al circuit de LeMans, l’Automobile Club de l’Ouest .... i malgrat portem càmares i semblem turistes, podríem passar per observadors de l’associació i se’ns obren camins. Ah sí? Doncs ... cap dins la zona de pitlane!!! Algunes fotos més.


Tanmateix, després de passar dos dies sencers suant, suant i suant, bevent, bevent i bevent (una cervesa 6€, altres opcions? Aigua de l’aixeta!), caminar, caminar i caminar, fer fotos, fer fotos i fer fotos .... 
el millor de tot és que el grup vam fer un bon ambient, ens ho vam passar molt bé i vam fer 2500 fotos amb la càmara nova.

I el dissabte, després de veure passar centenars i centenars de vehicles de tots els tipus per dins el circuit i per sota el pont de Dunlop ....
vam poder gaudir d’un passeig per dins del circuit amb l’Honda, al final menys espectacular del que hauríem volgut, però ja hi érem i calia gaudir de tot plegat.
Una més per explicar. Resultat? Una tria de fotos que anirem actualitzant.