dijous, 1 de juliol del 2010

Un altre al pot i final de compte enrere

Ahir, avui, demà.

Ahir vaig afegir un altre any d'experiència al meu compte personal, un altre any que ha passat més rapid que mai. I pensar que no m'havia cregut a l'avi quan deia que "i ja veuràs com passa més ràpid el temps". 
Avi Francisco, t'he de donar la raó (com tantes vegades!), cada vegada passa més ràpid! i no s'atura! La meva sort, però, és que l'aprofito i en gaudeixo tant com puc.

Avui un dia com un altre, principi de juliol, amb una mica de sort cobrarem, i el millor que té és que és l'ultim dia abans del primer dia. Jejejeje com es menja això? doncs, que s'acaba un compte enrere i que ...

.... demà finalment firmem sentència, en Sam passarà a ser "Senyor de Dolo" !!! Aix quin rau-rau a l'estómag! Ara sí que serà un taradellenc amb papers jejeje. Diuen que és un punt d'inflexió en la vida d'una parella, viam què!

El millor de tot plegat, però, és que comença un altre compte enrere, el que acabarà el 16 d'octubre quan aixequi el vol l'avió que ens portarà a NZ. Quina ilu ! i quins neeeeeervisssss !!!!!