divendres, 6 d’agost del 2010

Antifutbol !


Qualsevol cadena de televisió que no té més d’un programa dedicat exclusivament i en horari “prime time” al futbol, amb humor o sense, amb retransmissions o sense, amb un ull crític o sense, no és un canal de televisió.
I el mateix passa amb les emissores de radio, exactament igual i a l’hora que sigui.

Encara no fa uns dies que s’ha acabat tota la mer.... de la roja dels pebrots (quan penso en la quantitat de prima que els donen a cada jugador/tècnic, em pica tot el cos. Quina ràbia!) i ja hi tornem a ser, ja estan bombardejant amb partits de pre-temporada, mundialets, amistosos i hòsties en vinagre.

Ah ! I no t’ho perdis! Com més lluny es viatja, millor ! I alguns juguen amb equips que no els coneixen ni a casa seva. Vinga gastar calers en viatges, en fitxes, en canvis de cromos, en comissions ... Aix ! És que em fa perdre els nervis !!!! No puc! I tot just comença de nou. 

Si mai caic en la temptació terrícola de fer-me membre del feisbuc aquell, crearé un espai anti futbol (això, si no existeix, és clar!). El més trist de tot és que el futbol, jugar-hi, m'agrada, però no puc conviure amb tot el que aquest esport ha aconseguit moure al seu voltant.

Vaig a airejar-me una estona.

1 comentari:

osorat ha dit...

ja estem tokan les pilotes, et portare a futbol i tel fare tragar!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD