dijous, 25 de març del 2010

Putes rotondes!!!

Sóc soci del RACC fa anys i en l'última revista vaig veure aquesta mica de reportatge de les rotondes i com circular-hi (el dibuix s'enten bé). Ells afirmen que amb les rotondes "la circulació és molt senzilla" i, a més a més, fa que sigui un "trànsit segur i fluït". 
COM HO DIEU AIxÒ ?!
No serà que fa anys que no conduiu, redéu?! És patètica la conducció de la penya. Molts de nosaltres vam "aprovar i treure'ns" el carnet sense l'existència d'aquestes bèsties (que es poden domesticar, sí, però són bèsties) de tots els tipus i de tots els colors, amb un o dos o tres carrils d'accés, amb flors, gespa, rocs, escultures o arbres al bell mig que fan més nosa que servei ... 
Aquestes bèsties són noves per molts de nosaltres i cadascú la interpreta a la seva manera. Perquè?! Doncs perquè quan ens fan renovar el carnet (que és un putu paper que firma un amb bata blanca i que potser no és ni metge ni òsties!), no ens reciclen ! Perquè no ens recicleu ?! Perquè no ens feu aprendre les lleis noves, les senyals noves, les velocitats noves ... perquè ?! Així evitariem mooooooooooooooooooooooolts problemes i accidents, segur! I si no en sé, no em renoves el carnet i no condueixo fins que n'aprengui. I punt! Arrrrggghhhh !!!!
Si és que a més, aquest carai de rotondes són com els gremlins, es multipliquen a milers! On tota la vida hi havia hagut un encreuament una mica complicat, pim pam, dos dies i una illeta nova!

Mireu què hi diu en aquest mini reportatge: que no s'hi val a passar-les per sobre ! Animals ! Cada vegada que "neix" una rotonda hi ha algun energúmen que la travessa pel damunt. Potser és per això que cada cop hi ha més rotondes plenes de pedres, rocs, ferro i el que faci falta. Per fer-se notar!
Ah ! I tampoc s'hi val agafar el carril de fora i donar-hi toooooooooooooota la volta. Sents ?! I de pas, si posem els intermitents ajudarem al qui s'espera per entrar. Sí, ja ho sabem que tu ja saps on vas, però la resta del món no ho tenim clar, així que col·labora, rei !

1 comentari:

GaZ ha dit...

I que no t'enxampi la Dolo fent la rotonda per fora i sense posar l'intermitent, perque com a minim et guanyes un cop de botzina i algun crit!

Paciencia i uns cohets d'aquells que porten els cotxes del 007!jajaja!