dilluns, 4 de juliol del 2011

Caminada nocturna a Taradell

Dissabte dia 2 vam anar a la 23a edició de la Caminada de Lluna Plena que organitzen els de l'agrupament d'escoltes de Taradell. El recorregut l'adjunto a la imatge, aproximadament uns 10,5 quilòmetres que aquest matí he repetit corrent per comprovar el temps.
Vam sortir unes 260 persones a 2/4 de 10 quan la "campana i s'ha acabat" va sonar esmorteïdament.
L'Aurora, la Mari, l'Elisa, la Bet, l'Ariel i jo formavem un grupet que tancariem gairebé l'expedició, doncs ma mare anava xinu xanu, sense forçar el peu i els genolls a les baixades i esbufegant a les pujades (hehehehe).
Ens havíem proposat arribar al voltant de les 12, però sobretot "arribar"!
I quan sonava la mitjanit al campanar de Taradell, estavem ja enfilant el c/ de Vic, a poc menys de 5 minuts de l'arribada, on un bon entrepà de butifarra ens esperava. Aquest any l'obsequi és xulu: una mena d'ampolla per posar l'aigua, fresqueta.
Tot plegat per 6€. I ja en tenim una altra! Aquesta, però, sense la presència de la lluna. Coses del directe.
El recorregut va ser: Plaça de les Eres, El Pujoló, per sota les piscines cap al camp de golf, baixant pel dret cap al Castell de Montrodon, travessar la Ctra. Balenyà, La Butifarra, travessar el riu pel pont del Molí dels Sorts, Can Talaia, polígon Castellets, i entrar al poble pel C/ de la Vila, esglesia Santa Llúcia i arribada a Can Just on l'agrupament hi té la seu.

1 comentari:

J ha dit...

Ostres, una altra que m'he perdut :-(
Estàvem a Vic en la Festa Major.

Salut!