dilluns, 31 de maig del 2010

Amb l'Autobianchi al Ral·li dels Volcans

Dissabte 29 de maig vam participar amb l'Autobianchi A112 al Ral·li dels Volcans. La nostra primera participació sense fer de control ni cotxe zero. Ens vam apuntar amb l'Honda, però està sense embrague, a veure si ho solucionem aviat. Haviem demanat ser els ultims per no tenir problemes si algun participant ens atrapava ... vam sortir igualment amb el dorsal 111 i, malgrat tot, ens van apareixer cotxes per darrere en uns quants trams jajajaja. Es perdien!
Sort que els organitzadors ens van deixar correr amb l'Autobianchi, a tocar dels 25 anys, i es va portar com un campió! Vam acabar bé el recorregut, sense cap mena d'aparell de medició excepte el mateix conta quilòmetres parcial del cotxe, un parell de cronòmetres i unes taules en paper, que ni passaven dels 25 km (algun tram va ser més llarg i ens va donar algun problema afegit), ni teniem les de velocitats mitges (46,5 o 48,5) ....
El fet és que vam disfrutar molt, tant amb els trams com amb els paisatges, com amb les "putades" dins del recorregut. Vam trobar la gent de la colla, els col·laboradors i controls de sempre i els fotògrafs de sempre. I amb els participants que coincidiem al darrere molt bon rotllo.

Al final, vam quedar en el lloc 61 de la general i 7ens de la nostra categoria. Tot un èxit!

Alguna foto més d'en Rafel.