dimecres, 15 de setembre del 2010

Primeres boires ... primers llums vermells

Aquesta setmana, a Osona (com no!), ens hem llevat amb boira. A mig matí s'aixeca, però a primera hora la tenim present en tot el trajecte. Sí, fins i tot a Taradell. Bbbrrrr !!!
Aquest matí ha sigut exagerat. Hi havia boira, sí, i de la "pixanera", però res que no et permetés circular a la velocitat de sempre. A la C17 direcció Vic, m'he trobat en fila quatre vehicles SUPER LENTS pel carrer de dins, el suposadament "ràpid", a 80 km/hora i amb TOTS els LLUMS DISPONIBLES encesos. Tots! Semblaven naus espacials. Clar! Amb tanta lluminària, quan frenen, no te n'enteres fins que te'l menges perquè li veus les puces del clatell al conductor. 
Llons! Avanceu, però canvieu-vos cap a la dreta i deixeu passar, si us plau! Ah! I els llums del darrere no cal posar-los, us veiem eh ! Aquest llums haurien d'estar prohibits només per la nit i en ocasions extremes. Molesten molt! I el pitjor de tot, no t'ho perdis ... aquesta colla de gallifantes ... posen els llums ara al setembre i no els treuen fins l'estiu vinent eh! quan passen la ITV i els diuen que els engeguin.
Aix!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que a la itv els ensenyen a posar i treure els boires, jo ho vaig veure!

aucatu ha dit...

si voltesis a les 5.20 ni boira ni gairabe cotxes ;)
aucatu

Dolo ha dit...

Sé de bona font que els hi ensenyen, però que un molt alt percentatge de gent no en té ni idea de si té o no te, ni on son els llums, si els porta posats o no, ja et dic jo que és així. Són autòmates, van a pinyó. I el pitjor és que dins d'aquesta merda de quatre fràgils ferregots, s'hi senten segurs. I aquí la caguen! C'est la vie.

Dolo ha dit...

Mmmmm ... Auro, xiqueta, a aquella hora tot just poseu les carreteres els que aneu a can tarra, no m'atabalis llevant-me tant d'hora que encara sóc ocell nocturn... fes bondat!

elisa ha dit...

efmireu nois noies si us lleveu a la meva hora.... no trobareu boira ni gent adormida ja ja ja .....