dijous, 9 de setembre del 2010

Ryanair i les declaracions del seu presi

Una vegada més n'ha fet una de les seves, el presi de Ryanair diu que voldria eliminar la figura del copilot en els seus vols. Buf! ziu ziu !!! No sé si és gaire bona idea. Entenc que la informàtica i la ciència pot amb tot i més, PERÒ també fallen les màquines, i si es descontrola gaire cosa i està un de sol al comandament, no sé jo com anirà tot plegat. Bé, no m'ho vull ni imaginar!

Quan he sentit la noticia, aquest matí a primera hora i de la veu de RAC105, era una de les estones d'aquelles en que qualsevol persona que veigués la situació, em titllaria segurament de desequilibrada mental: una noia, conduint, les mans al volant, els ulls mig aclucats, i rient bojament SOLA. Sí, sí. Però no reia de la noticia en sí (que ja veieu que no em fa massa gràcia!), si no més aviat dels comentaris d'en Peyu, el nou col·laborador de la secció "spams" del programa Fricandó Matiner (Rac105) del que sóc "clienta" fa molt de temps.

Us deixo la noticia  i  l'audio de la secció, riureu!

Ara pensava ... el sir aquest volia fer pagar per l'ús dels lavabos ... volia fer pagar si eres talla XXL .... volia eliminar algun seient i poder fer com al metro, el trajecte de peu .... mmmmm .... el dia que ens treguin els/les assafatus/es ... volar ja no serà el que és.
Ja fa un any o més que no hi viatjo amb aquesta companyia però entre tot el que se sent a dir, més el que t'explica la gent, més el que surt a la premsa, més els canvis que van fent (que pagues per TOT! i més!), més els canvis de sortida d'alguns vols cap a la gran capital ... no sé si em mereix confiança. Això que va bé per fer una escapada de tant en tant d'un parell o tres de dies amb poc pressupost, però! si no vigiles té raó l'última frase de l'article que adjunto "De vegades, amb Ryanair, un gram de més pot costar tant com un bitllet sencer" [Font: Avui] 

C'est la vie!