dissabte, 25 de setembre del 2010

Sortir o no sortir, this is a question

Ahir divendres al vespre ens vam trobar una bona colla de gent dels qui “treballem” al club i pel club, en diferents temes: a la presidència i a la junta, a la gerència, a la secretaria, a manteniment, fent el butlletí, a fora damunt les pistes entrenant amb els joves i amb els infants, dins del gimnàs .... tots hi posem el que som i el que tenim, tot pel Club Atlètic Vic. Ens l’estimem. I el portarem a bon port tant com puguem.

Després de sopar, vam sortir a prendre alguna cosa a l’Indià de Vic, els uns una beguda suau (jo una tònica, com les iaies) per acabar de pair el sopar, els altres més forta per fer temps i continuar de marxa. Bé, de marxa, o a la caça i captura d’un bon parell de .... Quin perill! No van parar de mirar i remirar, d’escanejar literalment totes les femelles que ens passaven pel costat. Quina por! Jeje

No estic acostumada a sortir a prendre alguna cosa, de fet no ho he fet gaire mai, però vés per on que de tant en tant m’agrada. 
No bec alcohol normalment, però l’últim cop que vam sortir, i ja deu fer més d’un any!, va ser al City Arms i vam prendre un gin tònic. És de les poques barreges que em venen de gust. 
Ostres que bo que era!