diumenge, 16 de novembre del 2008

La Volta a Osona

Un dissabte més liats amb els clàssics, perduts per les carreteres més secundàries que puguin existir sota la boira osonenca, esperant més de 2 hores en cadascun dels tres controls a diferents llocs: a la sortida de Santa Eulàlia de Riuprimer, a Muntanyola i en un camí veïnal entre el pantà de Sau i Rupit amb la lluna i la musiqueta com a únics companys de viatge.
Vam fer de control secret. SECRET !!!! Veieu la foto? què en té de secret ? hehehe !!!



Control? sí! hem d'anotar en un paper el número de dorsal que porta cada cotxe i l'hora oficial de pas. El copi porta un estri que insereix dins d'una mena de consola com les que es fan servir per controlar el pas dels atletes en les curses de muntanya ... i queden fitxats.

En aquest tram, a final de la carretera vella de Muntanyola, el més divertit va ser veure de tant en tant algun cotxe passar per l'altra carretera, perduts i desorientats entre les desenes i desenes d'encreuaments que hi ha dins l'urbanització !!! Mala llet ? Millor pensar que no; més aviat, una mica d'emoció a la passejada ! :)
Us deixo algunes de les màquines i cucades que hi van participar fent més de 350 km per les carreteres osonenques. Aviat ens tocarà! Ben aviat!