divendres, 24 de juliol de 2009

Canvis que comporten canvis...

Sí! Canvis que comporten uns altres canvis, que de cap manera jo havia previst. És la gràcia de la vida, la improvització! A mi, que tant poc m'agrada. Fa encara no dos anys vaig decidir JO, a voluntat meva, canviar de feina. Ara, m'ha caigut l'oportunitat de tornar a canviar, però no de lloc, sinó de tasca.
El gerent deixa el seu lloc i la junta me l'ha ofert, que de bon grat he acceptat. Tot aquest moviment de peces, semblant a un jocs d'escacs, comporta que "algú" haurà de fer part de la feina que jo tenia encomanada fins ara ... així que ja ens veus, en plenes envistes de les vacances, buscant un auxiliar administratiu per aquí a recepció. Bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrr. En dos dies més de 150 curriculums. Ggggggggrrrrrrr. Setembre, mes de canvis.
Viam si estem de sort i l'acertem.

Quan a més canvis, també m'ha influit en l'elecció d'assignatures pel proper semestre a la Uoc, perquè fins a finals d'any hi ha unes quantes mogudes atlètiques i no sé què em comportarà tot plegat. Per això he optat per agafar-ne un parell i que sigui el que Déu vulgui!

També tenia, i dic tenia, pensat tirar endavant el Certificat D de català. I començar a barallar-me amb el llatí ara que he trobat profe .... tot plegat, a saber com acabarà!

Ara m'ha vingut al cap el lema del capità enciam "Els petits canvis són poderosos!". Així sigui!

[Ostres, acabo de mirar el significat exacte de canvi, i déu ni do si n'hi ha de situacions en la que els vivim. Enllaç al DIEC]