dilluns, 5 d’octubre del 2009

Un ral·li de regularitat a la butxaca!

El dissabte en Sam i jo vam participar al nostre segon ral·li de regularitat. En Sam de "copi" i jo al volant... Encara no havíem arribat a Cassà i el pobre Autobianchi ja es queixava: l'embrague patinava! Casumlolla! Aquestes coses emprenyen, perquè ara ja sortiríem ben bé a passejar, a intentar arribar sense perdre'ns i a fer que el cotxe aguanti els gairebé 180 quilòmetres de ral·li.
Apunt de sortir ... Mmmmm ... i el nostre trasponder¿?!! Gggggrrrrrr !!! No hem estat al lloru duran el brifing aquest dels dimonis i mira ... correm a posar-lo i ens diuen que si arribem a l'hora a la sortida de tramu, bé, sinó, tranquils, hora nova i narinant.
Els trams tenien bona pinta: els Àngels, Santa Pelaia ... Estem cansats de fer-los sempre per davant dels cotxes, o per darrera, pendents de 1000 coses. Aquesta vegada, per fi, només havíem de seguir la mitjana. NOMÉS !!!
Hi havia un bon gruix de cotxes, els uns fent regularitat i els altres "passejant". Al primer tram ja ens han aparegut els "turístics" aquests per darrera i no ens els hem tret de sobre. Clar! ells no havien de seguir la mitja, per tant, als revolts jo els treia una mica d'avantatge, però a les rectes ens arrancaven les enganxines!
Doncs bé, després de tot plegat ... després de dinar ... han donat els premis als guanyadors, i aquesta vegada la Botadevi s'ha emportat el primer premi! Sí, sí! Hem guanyat en Sam i jo.
M'he quedat amb el mal gust de boca pensant que els altres ho han fet molt malament, oi ?



Crònica d'en Sam (al final de la pàgina)

3 comentaris:

Aleix ha dit...

Felicitats!megacracks!!!!
Ho veieu com es disfruten mes els cotxes a la carretera k guardats al graig!!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres també hi vam participar però va ser una llàstima el regust poc agradable que va quedar, després de veure l'embolic de les puntuacions. Com tot, crec que un no pot llençar-se a organitzar una cosa si no està al nivell. No coincidia ni l'hora de sortida amb la que t'atorgaven, al carnet de ruta era incomplet, alguns transponders no van funcionar, el roadbook no era correcte...
Intento sempre trobar les coses positives en el que un organitza i ara potser sembla que ho tiro tot per terra, però és que en aquest ral.li moltes coses van anar de cap per avall.
En tots els que he anat hi tornaré, els senzills, els difícils, els llargs, els casolans... però en aquest no m'hi veuran més.

GaZ ha dit...

Jo penso que l'organitzador va fer tot el que va poguer, i de fet, si aquest any s'anima a fer-lo, naltres hi anirem a ajudar-lo. Pel comentat, es veu que ell comptava amb una serie de gent que despres no es va presentar........i clar, es una mica fotut haver d'improvitzar a última hora. Tot i així, la prova va tenir un recorregut interessant, i va ser força entretinguda, cosa que al final es que s'ha de treure d'una prova de regularitat.Segur que l'Agustí ja va pendre nota i si repeteix, haurà millorat moltes coses, val la pena donar-li un vot de confiança!