dimecres, 30 de març del 2011

El món dels GPS

Per mi, GPS és l'abreviatura de Gilip.lles (perdó, però és així) i per tant, sóc tossuda com una mula a caure en la temptació d'utilitzar-ne (igual que el ditxós Facebook). Sí, sé que és lluitar contra corrent, però tinc assumit que he nascut per això! Quan necessito arribar a un lloc, agafo un mapa i ho localitzo, o ho miro per internet, tinc aquesta sort, m'oriento, ja veus!
De fet, avui ha sigut la primera vegada, i per necessitat imposada, que he "parlat" amb un Tomtom d'aquests, me l'ha deixat l'Ariel. Aquest matí al sortir del garatge, l'he endollat al cotxe, he deixat que la dona aquesta es situés... [per cert! perquè sempre és veu de dona? No s'ha dit sempre que les dones no ens sabem orientar ? hehehe] ... el cas és que he aconseguit posar-hi l'adreça de la feina i he iniciat el trajecte. 
Només de sortir a la primera rotonda, ja dona aquesta ja m'ha volgut portar pel centre del poble i després m'indicava direcció Sta.Eugènia. És a dir, pretenia fer-me travessar TOT Vic !? Au va! Així que, com que ja anava una mica justa, li he abaixat el volum (com ratlla !) i he passat d'ella. He anat controlant la pantalla i algun cop es resituava i semblava que fins i tot sabia on era! jajaja. Cony! A la C17, l'antiga N152 de tota la vida, mossa!
El tema està en: Dolo perquè el necessites? Doncs resulta que des de demà dijous anem amb l'organització del Rally Costa Brava Historic i ens toca posar i treure el sistema de cronometratge, i aquesta vegada ens donaran els concrets amb georeferències, latituds i longituds. Així que, toca posar-se al dia amb la tecnologia.
Bé, el cas és que al migdia, després d'haver buscat per internet així com saber les coordenades de casa (molt útil, sí), he tornat a saludar la dona aquesta del Tomtom. Li he enxufat les dades i amunt! 
Mmmmmm ... només de sortir de Vic, ja s'ha liat una mica, crec que per culpa de no estar del tot actualitzat. Això li perdonaré. Però el que no li perdono, és que a la C17 a l'alçada de la sortida de Malla (Esclat-Taradell, hi ha un cartell ben gros que ho diu eh!), doncs res, que la dona aquesta m'ha dit que seguis recta, direcció Tona. Em volia fer arribar a Taradell per Balenyà! Ah! i en castellà, clar.
Aleshores, he fet cop de volant i ha començat el turment. De l'Esclat a Taradell hi ha uns 4 quilòemetres i uns quants trencalls a dreta i esquerra per accedir a diferents masies i a Montrodon. Doncs la dona aquesta m'ha fet voler girar a cadascun d'aquestes opcions! jajaja
I jo, tossuda! Amunt! Quan he arribat a la rotonda de l'entrada del poble, l'he marejat una mica més perquè m'he arribat al caixer un segon, i just després, ha semblat que es reubicava i m'ha acabat marcant "força bé" com arribar a casa. Tot i així, segons ella, ara hauria d'estar escrivint això i preparant el dinar des del camp de blat que hi ha al costat del carrer jajajaja
Déu meu! No hi ha res com un bon mapa i una Dolo al seient del copilot! Oi, Sam?! 
Viam si aquesta tarda ens entenem amb la dona.

2 comentaris:

osorat ha dit...

jajajaaja k bo al final acabaras amb el tom tom xDDDDDDDDDD

Dolo ha dit...

Nooooooooooooooo! "Ni hablar del peluquín"! Que no em coneixes¿?!