diumenge, 3 de juny del 2012

Des-

des- [o de-]

[LC] Prefix que indica inversió del sentit del radical al qual s’adjunta. Ex.: descodificar, descomprimir, desvestir, decréixer.
[LC] Prefix que indica negació. Ex.: desigual, deshonest, desagraït, desaprofitar.

----------------------------------------------

Els qui em coneixeu sabeu que faig les coses amb il·lusió, amb alegria, amb ganes, amb dedicació, amb amor, amb agraïment, amb fe ... els qui em coneixeu també sabeu que tot allò que visc ho transmeto, ho explico, ho comparteixo, ho escric ...


però fa uns mesos m'he trobat en una situació la qual ha fet que no tingués ganes d'escriure, ni llegir, ni de transmetre, ni de compartir, ni parlar-ne...
i he acabat fent les coses desil·lusionadament, desmotivada, desanimada, sense alegria, a desgana, desagraïdament, amb desconfiança i desamor, és una situació desagradable... sort que no ha sigut desafinant, hehehe, si no els del Tastet de Gospel no m'hi voldrien! I ara mateix és de les poques activitats a les que m'aferro, és una necessitat vital !!! Gràcies Tastets!
He tingut moments d'impàs, d'ofegament, de voler desaparèixer, d'esborrar el que estava passant; m'he hagut d'empapar de natura, de silenci; i he plorat molt, però passat el dol -per dir-ne d'alguna manera- s'ha d'afrontar, donar-li la volta a la situació, als sentiments, a les emocions i veure la sortida. 
Per acabar de donar el tomb a tot plegat i tornar a ser la Dolo, he hagut de prendre una decisió la qual em comportarà sortir a les noticies -quan apareixin les estadístiques de l'atur perquè en formaré part des del 15 de juny-, però és el que hi ha ara mateix.
Així que si algú de vosaltres sap d'una feina relacionada amb els números, administratiu, comptable, gestió d'una entitat esportiva, o alguna cosa relacionada amb activitats esportives i bon rotllo per damunt de tot, on em valorin com a persona ... ja sabeu on sóc!
Ara tindré davant meu una nova etapa de la meva vida per alimentar.
Gràcies a tots els qui heu estat, i esteu, al meu costat. 
Una abraçada!

5 comentaris:

Aleix ha dit...

Anims Dolo!Segur k tornes a trobar una cosa que t´il-lusioni com sempre ho has fet!!!Els que valen pode,i tu vals molt!

Anònim ha dit...

Aquest matí he parlat amb algú de la teva família a qui he comentat que trobava a faltar a la "Dolo". Telegraficament m'ha dit una mica el que passava.
Les portes no es tanquen mai totes, només en ho sembla. Es tracta de trobar l'escletxa que permet seguir lluitant i recuperar les il·lusions perdudes.
Compta amb mi pel que necessitis.

Dolors

Anònim ha dit...

Tant debò no sigui per massa temps.
Pensa, amb el dit, " Quan una porta es tanca, s´obre una finestra ", i del que es tracta, es d´estar a gust tant a casa, com a la feina, perquè quan una de les dues fa figa, l´altra s´en ressent molt, i l´hora de triar de feines n´hi pot haver moltes, però de casa tant sols una.

Una abraçada

Rafel

Dolors ha dit...

Ei bon dia família!
doncs sí, ja veieu com s'acaben més de cinc anys d'il·lusió i feina... gràcies per les mostres rebudes de suport. I bé, si sabeu d'alguna cosa serà benrebuda hehehe.
Ens veiem ben aviat! Una abraçada!
Dolo.

Anònim ha dit...

Hola Dolo,

Has estat una gran professional durant tots aquests anys que hem estat treballant junts per fer que la entitat tirés endavant.

Et dessitjo molta sort, i que trobis una feina a on et puguis sentir a gust treballant-hi.

Una Abraçada, i Fins sempre

Victor Vilalta