dimarts, 12 de març de 2013

Passejada per la Serra de l’Obac


El dissabte vam aprofitar el bo que feia, i vam sortir a donar un tomb per anar agafant pràctica a això de canviar marxes motorístiques. Ja tinc ganes d’agafar la Suzuki 500 però no sense abans haver-me “barallat” una mica més amb la petita i manejable Honda CB125X de més de trenta anyets ... que dòcil és ! M’ho passo teta malgrat porti la “L” a l’esquena! HeheheEl recorregut? Taradell, Tona, Centelles, St.Feliu de Codines, Gallifa, Monistrol de Calders, per Estenalles i fins a Navarcles, on hem anat a dinar a l'Hostal Muntané regentat per la família de la Sara i l’Ale. 
Una abraçada!

El diumenge teníem cita familiar, una bona passejada per la Serra de l’Obac al Parc de Sant Llorenç dels Munts al matí en companyia de la Núria i en Sami, i després a dinar tots plegats amb la família per celebrar l’anniversari d’en Sami. Gràcies per aquest diumenge!


Quatre fotos que representen una mica la volta circular que vam fer des de l’aparcament de la Font del Salari, pujant cap a la l’Alzina bonica, Castell Sapera i donant un tomb per aquests magnífics raconets amb paisatges ben variats que s’amaguen en aquesta zona tant especial. 
Aquí també hi ha el track de la ruta, per aquells qui s’hi vulguin perdre una matinal tranquil·lament...


Ja en tenim una altra per explicar ! 
Un cap de setmana ben distret.