dissabte, 28 de març del 2009

Una hora més o menys

La propera matinada ens faran canviar l'hora, diuen, que per aprofitar millor les hores de llum natural, estalviar econòmicament i, sobretot, reduir contaminació lumínica.
Així, doncs, els més joves, quan estigueu entrant a la disco, heu d'avançar una hora els vostres rellotges. D'aquesta manera perdeu una hora de marxa si és que a les 8 del matí heu de ser dins del llit, sinó, la perdreu de dormir.
Els que no som tant joves, hem de posar a el despertador, aixecar-nos endormiscats i avançar també una hora els rellotges de tooooooooooooooota la casa! No val deixar-nos-en cap! El despertador, la radio-despertador, el rellotge que porteu al canell, el dels diumenge, el mòbil (o mòbils), el rellotge del menjador, el de la cuina, el que teniu a l'habitació de convidats... Baixeu al garatge i canvieu els del(s) cotxe(s) i els dels contaquilòmetres de les bicis. Us poseu còmodes a la cadira del despatx, engegueu l'ordinador, accepteu la proposta de canvi d'hora que apareix a la pantalla i ja podeu tancar-lo. Total, dormirem una hora menys!
Encara rai, que als pobles, algú altre pujarà al campanar a canviar l'hora. Això estant una mica de sort, l'endemà diumenge, el capellà arribarà tard a missa de 12 si no està al lloro, d'aquí la frase d'"arribar a misses dites" jejeje
Amb tot, haureu perdut mitja hora com a mínim.
El temps! És la joia més preuada d'aquesta nostra societat. Ditxosa societat! Sempre pendents del rellotge.
Ja us podeu tornar a posar al llit i ... dolços somnis!