dilluns, 26 de desembre del 2011

Un Sant Esteve per Taradell

Al despertar-me he tingut clar que avui sí que valia la pena sortir a passejar. I així ho hem fet. Objectiu: el Castell d'En Boix de Taradell. Previsió d'un parell d'hores voltant per les nostres contrades. Ambient fred però assolellat, apa som-hi!




En Sam i jo hem enfilat pel bosc de Les Pinediques i per un camí que rodeja l'urbanització de Goitallops. 





Amb un moment hem arribat a dalt el monument d'El Gos, un dels llocs d'inici de l'excursió fins al Castell d'En Boix per molta gent forana. Quines vistes, tots els Pirineus i la comarca d'Osona a vista d'ocell; la sortida val la pena. 







Hem seguit la pista que ens apropa al camí d'accés al castell. Ens hem anat trobant gent pel camí, d'anada i de tornada. Després de passar les vaumes, la benvinguda i salutació és digna de postal...








Després d'uns moments de fotos, de silenci, pau i tranquil·litat, el retorn l'hem fet baixant pel dret per un fort pendent, glaçat i molt clivellat fins a Masgrau, Can Mascarell, caminet fins a l'IES Taradell -imatge del poble que no tothom coneix-, i pels carrers del mig del poble cap a casa, aconseguint fer la volta circular. 








Després de dinar tots junts, hem fet uns quants bingos il·legals deixant uns quants cèntims damunt la taula. I he acabat la diada festiva amb una ingrata sorpresa: la nevera ha dit que NO! Visca la revolució! Gggggrrrrrr !!!!