dijous, 4 de setembre del 2008

La Foradada, Cantonigrós

Diumenge 31 d'agost, Taradell, les 10 del matí. Acabo d'arribar de buscar uns crosants espectacularment bons, de xocolata, al Forn Sant Genís.
Toquen el timbre, són la Sílvia i en Joan que ens visiten per passar un diumenge junts. Tot esmorzant explico la ruta que tinc prevista. Com que són de ciutat (hehehe) els prometo no cansar-los gaire, just el necessari per agafar gana -he reservat un lloc prou bo-
Enfilem la carretera que ens portarà a Cantonigrós, per tal d'apropar-nos fins a La Foradada. El camí que ens hi mena s'agafa just al costat mateix del camp de futbol, està ben indicat. Es tracta d'un corriol, una mica ple de pedres malposades i amb mitja hora de baixada que ens portarà a lloc.




Estem de sort perquè a finals d'agost és difícil trobar-hi aquest rajolí d'avui. És molt espectacular a l'hivern, tot glaçat. Val la pena!


Remuntem el corriol i, biodramina en boca, treiem el cap a El Far, just a la frontera amb la comarca veïna de la Garrotxa, en terme de Susqueda. El Far és un mirador espectacular, amb restaurant i esglesieta i tot, i des d'ell podem admirar aquesta bellesa de la natura: just a sota, el pantà de Susqueda; a un costat Tavertet; i a l'altre la vall garrotxina.


Reculem uns quilòmetres que ens permetran parar a dinar al restaurant Coll de Condreu, familiar i bona teca. Com no, de postres, em demano una "tarta sacher", tota de xocolata, una perdició!
Per pair el dinar ens restava fer una escapada, ja tornant cap a Osona, a les restes de Sabassona, a Tavèrnoles, però el mal temps ens ho impedeix, així que ho deixem com a pendent.
Resumint: un diumenge diferent i especial ! Bon retorn a Granollers, Sílvia i Joan. Una abraçada.