dilluns, 18 de juliol del 2011

Experiència Ferrari

Fa uns mesos, ens van regalar una “experiència Ferrari” amb l’empresa GTEmoción i aquest diumenge l’hem portat a terme. 

El circuit escollit va ser Calafat, un dels més llargs, el més antic però recentment asfaltat. 
A un quart de dotze, ens van tancar a tot el grup en un dels antics boxes del circuit, i ens van fer una mena de classe teòrica, explicant el com funcionava el cotxe (pedals, lleves, gas, fre, cavalls, motor, comportament, normes ... ) 

Hi ha gent que córrer amb un fòrmula, amb Lamborgini... Després et fan agafar una mena de xarxa al cap per col·locar-te el casc a mida per l’emocionant pràctica que farem cadascú de nosaltres, després de fer una volta de reconeixement amb un mastodonte llamado Hummer
 
En Sam ja es coneixia el traçat, de quan hi van córrer regularitat amb el Cèlica, ell anava amb avantatge per sobre de la resta de mortals. M'he sentit una mica important, com si tingués un paparazzi perseguint-me....
Ara venia el plat fort: el Ferrari 430 !!!! Ostia quants cavalls junts! Quin respecte!!! La veritat és que vaig xalar moltíssim, em va agradar molt. Vas acompanyat d’un pilot professional que et va indicant per on circular, a quina velocitat, i on li pots fotre canya. És una sensació inexplicable si t’agrada conduir, el cert és que et deixa gust de poc hehehehehe. Primer ha voltat en Sam.


 
 
I després jo. Només d’assentar-me i saludar-nos, em semblava ser a l’autoescola, el de sempre: posa’t el seient còmode i corda’t el cinturó. T’explica, o et recorda, com funciona això de les lleves (no té marxes!) a l’esportiu volant, el donar gas i el frenar. Si et comportes, t’ho agraeixen, i el “meu copi”, al final em va felicitar :)
 
 
 
 
Després teníem inclosa també una volta dins d’un BMW amb un pilot professional amb qui va haver bon rotllo i va acabar fent els revolts a tota castanya i fent drifting ... genial! 
 
 
I, finalment, tens l’oportunitat de “jugar” amb una mena de simulador i intentar fer la volta ràpida al joc en qüestió. Com que ens havien acompanyat la família de l’Ariel, els ho vam deixar fer a ells.
Abans de sortir del circuit ens van fer una mini entrevista, a veure si ens "penjaran" al web :) 
Ja tocada la una del migdia, li tocava el torn a l’Eduardo, a qui se li va regalar també, sorpresa, va emocionar-se. Ell també coneix el traçat i també en va gaudir a tope!

Flipàvem amb el moviment que hi havia durant tot el matí i així fent números ràpids... des de les 8 del matí fins gairebé les 2, entre 25 i 40 persones per torn (un torn cada mitja hora), a 100€ mínim la volta ... aviat és dit eh! No m’estranya que tinguessin unes 30 persones d’staff i tantes nenes vestides de curt i vermell !!!

Era hora de dinar, i la gana ens va fer moure. La Judit, la Sílvia, la Montse, en Gabi de pensaments, i en Sam i jo, ens en vam anar cap a L’Ametlla de Mar. Després d’un bon àpat mariner el vam anar a pair caminant descalços per la platja, les roques i el port per fer-ho baixar tot abans d’agafar de nou el cotxe de retorn a la comarca.

Nosaltres encara vam aprofitar, malgrat els núvols i l’aire frescot que es va anar girant, per fer un bany a la cala Sant Jordi, just per treure’ns l’escalforada de tot el dia i gaudir d’aquella sensació de benestar que et deixa un bon bany a l‘aigua del mar. Ens vam acomiadar de la família Torres i cap a Taradell falta gent!

Gràcies per aquesta jornada, ha estat fantàstica!

5 comentaris:

Sílvia ha dit...

Contenta, molt contenta per vosaltres...havíem d'haver portat posat el bikini, oi? llavors segur que acabem dins l'aigua..hehehehehe
petonets parella! i gràciesa vosaltres

Aleix ha dit...

mOLAAAAAAAA!
NO VEAS KIN FINDE...
HUMMER!FERRARI I BMWWWWWWWWWW KIN LUXE

SERIA PER VEURE-US LA CARA DE FITIPALDIS K PORTARIEU!

ARA DEIXAR-VOS EL LAMBO....UN LAMBO ES UN LAMBO....

AKEST FINDE ESTAREU PER CASA??????????

GaZ ha dit...

això sembla.........com a molt anirem a veure els focs a blanes, però si veniu, ens ho replantejem.........

Ja diràs!

elisa ha dit...

Si si molta xuleria si amb ferrari si amb Lamborgini si amb BMW...peró tenieu de probar el KJ meu haurieu flipat........

Dolo ha dit...

Mmmmmmmmmmm ...
Elisa, si sapiguessis el que he arribat a fer amb l'Ibisa de casa! pobret! I lo be que va encara!