dissabte, 15 de gener del 2011

Avui he estrenat cotxe !!! ... d'slot eh! jejeje


Ostres! Quina il·lusió! Sí, sí! pobre Sam, fa molt de temps que l'estic atabalant amb què la "nena" volia un escarbat com el "Herbie a Tope" per córrer a les pistes d'slot, d'escalextric! mida 1/24 , jejeje . Sóc una fan d'aquests cotxes, ja només em faltaria tenir-ne un de gran per anar a treballar cada dia! Seria la dona més feliç del món! Amb un casc sota el braç, i uns dies sense tallar-me els cabells ... m'hi podria assemblar, no ?


 

I mira, el rei (Sam) me l'ha passat. Mireu quin goig que feia avui corrent a Súria, mireu-lo que bonic! 

 
Llàstima que ha quedat ben enfarinat, la cursa era sobre farina, per fer un efecte neu, donat que no n'hi ha gens ni mica aquest any, la posem artificial, com a les estacions d'esquí. Quines coses!
A mi no m'agrada córrer, vaig a disfrutar del trajecte, del cotxe; de fet, com amb el meu corola de veritat, gaudir, sobretot, del paisatge, de la companyia i de la música. Així són les curses d'escalextric que m'agraden, per davant de tot, tranquil·les. Ja en tenim una, a veure si aquest any en faig més que l'any passat. De fet, també he corregut amb el Porsche que m'ha acompanyat molt de temps, i la guerra que li queda encara! És fantàstic!

 

1 comentari:

osorat ha dit...

que guapuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

llastima k no sapigues conduir :P
akestes dones no en sabran mai xD