dissabte, 12 de febrer del 2011

Un escenari de teatre

Biblioteca de Taradell, gairebé dos quarts d'una d'un dissabte 12 de febrer de 2011.
Concentrada damunt dels llibres de Nivel D de català, d'exercicis varis, d'exàmens de prova que aniran bé per repassar, i d'un dossier molt gruixut de gramàtica catalana. Tot plegat, un garbuix!
La sessió d'avui ha anat bé, estic concentrada i he avançat lliçó a lliçó per anar repassant sense entrar massa a fons en res concret, ja arribarà aquest etapa si veig que tinc temps. No em penso neguitejar.
El cas és que, en aquestes dues i mitja que fa que estic aquí, he vist néixer i créixer un escenari de teatre. Bé, el decorat més aviat. Crec que aquesta setmana hi ha una de les obres de teatre de la mostra que es fa els mesos de febrer aquí a Taradell, durant la que varis grups de la comarca ( o no) hi participen. 
Quan me n'he adonat, i he aixecat la vista dels llibres, entre mig de les ratllades persianes de la bibiliteca, he observat que al fons, just a la sala gran de Can Costa i Font, anaven apareixent ara una porta, ara una paret, ara unes escales ...  En aquests moments tres o quatre xicots (ho acabo de mirar, són del grup dels veïns de Santa Eugènia) estan posant una taula, unes flors aquí, una cadira allà, ara penjo un quadre, ara poso un barana de fusta .... suposo que deu falta un sofà com a mínim! jejeje  L'obra serà "Això és un desastre". Mmmmmmmmmmmmmmm.... esperem, doncs, que tingueu una bona diada de teatre!