dilluns, 30 de maig del 2011

Ral·li "Els Volcans" d'Olot

Bé, ja en tenim un altre a la butxaca.
Quina passada! Com m'agrada aquest ral·li, organitzat per en Meli i la gent del Motor Antic de la Garrotxa (MAG)... malgrat saber que hi ha algun "bucle" amb el que saps que patiràs... doncs dir que crec que és el millor tram que vam fer! constants quilòmetre a quilòmetre!
Vam arribar a Olot amb els companys de l'Associació Clàssics d'Osona (ACO), els uns participant i els altres col·laborant de control. Vam verificar, vam engalanar l'Autobianchi amb el dorsal 87 i vam anar a verificar.
Cony! ens hem equivocat de carretera Sam! No trobavem el punt d'inici del tram de calibratge... mmmm ... res, tornem enrere i anem a buscar la N260a (ens havíem oblidat de la "a"!). Total, correm de més uns 200 metres cada 5km ! Et tocarà fer sumes i restes, copi.
Al repassar el llibre de ruta, casumdena! en Meli ens l'ha donat tarat! Hi falten dues pàgines. Ah, i no tenim adhesiu del ral·li! No nem bé, no!
Al parc tancat, saludem als companys i coneguts, esmorzem una mica i esperem el nostre torn. En Toni i en Kike surten els segons! sort, nens! Posem els rellotges amb l'hora oficial i nosaltres també sortim puntuals. Al primer tram, Capsacosta, ja ens trobem el primer entrebanc: un tractor! Una mini recta a la vista; Sam, cop de gas?! Sí, sí! passa'l ara!

Mentre no hi ha canvis de mitges dins del tram, sembla que tot hauria de ser "fàcil", però no, el copi se'm lia i no l'acabem pas massa contents. És una mica rotllo sortir tant sols a mig minut, perquè sense aparells descontroles més sovint els quilòmetres, i amb els companys de davant i darrere, ens anavem trobant continuament, fent l'elàstic. Però continuem. Els enllaços són justets, però suficients. De conya. Ens concentrem. Comencem el segon tram, Santigosa. No nem bé, rei, però acabem.

Mmmmm, ens adonem que tenim les taules per fer trams de fins a 30 km, i si a sobre, afegeixes les marejades en ple tram del copi! de l'embolic mental de sumes i restes que es va fer sobretot al principi, dels canvis de mitja dins de tram! i d'algun ensurt al saltar-nos un gir sobtat a la carretera, provocant sortir del tram de Sant Jaume de Frontanyà un xic tard i acabant-lo massa d'hora ... (crec que em vas fer córrer massa, Sam! I també recordaré la ràpida baixada de La Trona bastant temps!!!) .... malgrat tot, vam acabar prou bé la primera secció del ral·li ! hahahaha. Sempre és bo saber que hi ha gent que va pitjor que un mateix!
Després de dinar, les coses es veuen diferents. I el cert és que vam començar prou bé. Dels trams de Montagut, Beuda, i Sant Miquel de noséquè, n'estem molt contents. I si no fos perquè sortint de Sant Joan de les Abadesses ens vam colar en una rotonda i això ens va fer començar el següent tram, Capsacosta 2, de baixada, amb dos minuts de retard (en Carles i l'Emma hi eren de control, crec que no ens van veure ni passar ! hahahaha), i haver-los de recuperar dins de tram !!!! Sam! gggggrrrrr !!! Sóc bona nena i faig el què em diuen, així que "GAS!". Pobre Autobianchi! Vam fer tot el que vam poder, però dins del tros aquell que tots sabem, i en què tots els organitzadors hi posen algun "tic" i la lien una mica per fer-nos aparèixer per un lloc o altre (crec que ja en coneixem 4 de diferents) a la nacional de nou, per baixar cap a Olot, no vam poder passar al cotxe de davant, i vam acabar passant mig minut tard pels controls ... perquè si no !!!! La qüestió era arribar a l'hora al proper tram i acabar amb dignitat. I així va ser. A Sant Pere Despuig, només vam pringar 2 i 3 segons als controls.

Que bons que som!!!!! Ei! i he tornat a ser l'unica dona al volant! N'hi havia una altra apuntada, però la meitat o més dels trams no els van fer, així que no compta. I em van felicitar per la meva conducció. Hahahahahaha! Em diu el xicot del cotxe del darrere: "ostres! la meva mestressa no condueix pas així! Ja m'agradaria!"....
 
Doncs res. Després, el tram espectacle el va fer en Sam, a mi no em barrufen aquestes coses.
I al final, 73ens, i tretzens del grup sense aparells; tot ha acabat bé, però, quan ja anavem cap a sopar, en Sam va veure que l'alternador no carregava, i no se la va voler jugar, així que vam evitar la possibilitat d'haver de tornar a les fosques fins a casa a altres hores de la nit. Vam arribar a casa just per veure el tercer gol del Barça. Un dia fantàstic.
Gràcies per les fotos Rafel. Una abraçada! I fins la propera.

Alguns companys han penjat l'enllaç a diferents videos on sortim tots els participants. El nostre Autobianchi, sortint del podi a Olot, minut 3'58.