diumenge, 19 de juny del 2011

Memorial "Pep Vilà"

Ahir dissabte dia 18 de juny vam celebrar a les pistes d'atletisme del Club Atlètic Vic una nova edició del Memorial d'en Pep Vilà, el nostre entrenador, president i ànima dels colors blancs i vermells de l'atletisme català. En Pep ens va deixar el juny del 2000. 
Aquesta vegada també l'hem fet coincidir amb el Campionat de Catalunya Cadet en el qual han participat set joves atletes vigatans, i s'han emportat més d'una medalla (resultats)

Molts de nosaltres ENCARA estem fent atletisme, o voltem pel club, per culpa d'ell, per culpa d'En Pep! Ens va inculcar uns valors que cultivem any rere any, i la veritat és que es nota en el tarannà del club. Al final de la jornada d'ahir, es va fer lliurament d'una medalla del Memorial atorgada als dos millors atletes, masculí i femení, que amb la seva marca a la seva prova i per punts de taula internacional, aconseguien millor puntuació.

Pep, una abraçada des de Taradell! 



Al migdia, també vam aprofitar per fer un petit gest d'homenatge del 25è anniversari de la inauguració de les pistes d'atletisme i, entre tots, vam plantar un llorer, el qual volem veure créixer tota la família atlètica del club.