dimecres, 16 de novembre del 2011

3a Eco Mitja Marató Oson@corre Ciutat de Vic

Ja la tenim a la vista, la 3a edició de l'Eco Mitja Marató Oson@corre Ciutat de Vic. En ple desembre, el dia 18. Poc més de vint-i-un quilòmetres per asfalt sota baixes temperatures recorrent els carrers de la ciutat de Vic i els camins rurals que envolten la ciutat, Calldetenes, Malla ...
La sortida tindrà lloc a les 11 del matí des de les pistes d'atletisme de Vic, a la zona esportiva.
Algú demana, Eco? Sí, Eco d'ecològica, sobretot perquè els premis en material que es donen a molts participants són lots de producte ecològic de les primeres marques d'aquest sector, i també pel respecte i gaudi personal de la natura que ens envolta.
Més informació i reglament aquí, i les inscripcions aquí. Ànims!


Us convido a la roda de premsa de la presentació de la cursa el proper dimecres 30 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Temple Romà de Vic. Durant aquest acte aprofitarem per fer una xerrada "Interpretació de les alteracions del sistema múscul-esquelet". Com gaudir d'un bon rendiment esportiu prevenint les lesions, a càrrec de Miquel Àngel Cós Morera, fisioterapeuta i osteòpata de l'equip nacional d'atletisme i del CAR des de 1988.
Si el dia de la cursa voleu venir a donar-nos un cop de mà, serà molt ben vingut! Ens veiem! 

2 comentaris:

Aleix ha dit...

Aquest any si que venim!I dos!Poder fem correr el tro i tot!
Ens veiem alla!Per cert,tu la correras???????????

Dolo ha dit...

Ei bon dia Aleix! Ostres, doncs no, no la corro no, em toquen tasques de xica para todo per allà fora, la family al bar i en Sam a la furgo fent de cotxe escombra.
Nus vemus! un petonàs i records!