dissabte, 11 de setembre del 2010

De butifarra a butifarra i m'assento perquè em toca!

Buf!
Un matí de divendres entrenant a primera hora va ser el detonant d'unes sessions, esportivament parlant, molt atapeïdes. Per acabar d'esbargir-me uns quants quilòmetres amb bici em van deixar encara ganes per anar a la caminada nocturna (i sense lluna!) que organitzaven a la festa major de La Gleva. Poc més d'una hora i mitja de caminar en la fosca nit voltraganesa em van donar dret a un bon pam de butifarra i un préssec que es va posar de conya a les onze de la nit.
Aquest matí, a les 7 i encara de fosc, he canviat un costat del taulell per l'altre, fent foc a tota pastilla, tallant pa i coent butifarres per tenir uns 250 entrepans apunt pels participants i voluntaris de la nostra 2a Cursa de Muntanya Ciutat de Vic.
Ara, descansant per casa, acabo de passar una diada diferent, posant-me al dia de les noticies de totes les marxes i trobades independentistes i catalanistes d'arreu del país... Visca Catalunya!

2 comentaris:

J ha dit...

La buti del divendres estava molt millor que la que vam fer l'endemà al Penedes.
Clar que allà la vam regar amb un molt bon vi.

Salut!

Dolo ha dit...

Clar ... això us passa per no venir a esmorzar a les 9 a les pistes d'atletisme de Vic amb mi, que ja tenia en marxa els entrepans de la millor butifarra que hagis menjat mai! jejejeje