divendres, 10 de setembre del 2010

Premi SOMVIC pel Club Atlètic Vic

Esquerra Vic entrega el Premi SOM VIC al Club Atlètic Vic i a les Mares d’Enllaç de l’Escorial [noticia]

Amb aquest titular ens despertàvem ahir al matí en algun dels mitjans de la comarca. I com molt bé expliquen els responsables d’aquesta edició “SOM VIC és un premi que potencia la cultura, les tradicions i el patrimoni dels Països Catalans, així com defensa els valors republicans democràtics i nacionals. SOM VIC expressa el sobiranisme social en la seva dimensió d’emancipació i llibertat personal al que s’encamina la societat vigatana, davant el nacionalisme conservador que ha governat la ciutat de Vic en els últims anys.

El Premi SOM VIC vol destacar aquest canvi que s’està produint de manera natural, el seu objectiu és valorar els elements públics d’aquesta nova etapa i posar de relleu els referents que marquen el traspàs al sobiranisme social i al nou vigatanisme”.

Nosaltres, el Club Atlètic Vic, fa molt de temps que treballem per la ciutat, per la comarca, per l’esport, pels valors que comporten aquest esport, per fer grup, per fer amistat, per respecte a tot i a tothom. I fa més de 80 anys que ho estem fent. Aquest juny passat vam publicar el llibre “Vic. 100 anys d’atletisme. Club Atlètic Vic. 80 anys vertebrant l’atletisme a Osona”, i aquest també ha ajudat a donar-nos un punt més per rebre el premi SOM VIC.

Molt agraïts estem i, bé, continuarem amb aquesta tasca que portem exercint des de la creació del club. Visca la ciutat de Vic, visca Catalunya i visca el Club Atlètic Vic!