dimarts, 14 de setembre del 2010

Publicitat

Aquests dies que tot comença (el curs, les temporades, les ofertes, els 3x1, els descomptes en matrícules, els tant per cent de descompte en quotes ... ) els "cobradors del frac" publicitaris estan a la que salta.
Aquest any no tenim pressupost per "invertir" en publicitat, però finalment ens hem decidit a fer campanya perquè m'han fet millor preu per un espai i un temps que hem considerat assequible. No podia ser d'una altra manera!
I aquest matí he flipat en colors.
Encara no havia sortit al carrer l'exemplar setmanal d'un dels mitjans gratuits que hi ha a la comarca (Osona), i que es fan la competència amb un altre de més tirada encara, i en el que ens vam decidir a plantificar la nostra oferta, que ja ens estaven trucant. A les 8 del matí !!! Jo encara no en tenia cap exemplar a les mans. Per descomptat m'he espavilat a localizar-ne un!
Al migdia, quan he entrat a la feina, les trucades i visites ja s'havien multiplicat exponencialment (a hores d'ara encara s'està multiplicant). És acollonant! I el més curiós de tot plegat, no és que la gent del carrer, els possibles usuaris de les nostres instal·lacions, s'han mogut per demanar més informació i interessar-se per fer-ne ús ... si no, l'allau de visites i trucades que com a resposta he rebut d'ALTRES MITJANS de PUBLICITAT oferint-me TAMBÉ la seva oferta! Fent-me 2x1, o regalant-me una edició extra, o un publireportatge, o oferint-me un espai de mitja pàgina amb descompte.
Encara no me'n sé avenir. Apostoflant!