diumenge, 5 de setembre del 2010

Canvi d'imatge

Finalment, he trobat el que em defineix aquests dies i com que m'ha agradat molt el dibuix, m'identificarà en tot allò amb què en moc a la xarxa (bloc, msn, twitter i skype). Per una temporada seré una kiwibird catalana :)

 

Font:
Lizartbeth

6 comentaris:

osorat ha dit...

com deia aquell... No hase falta desir nada mas!!!

Dolo ha dit...

Shist! i que consti que m'hi he posat pel costat bo eh ! jejeje

GaZ ha dit...

Boh! una kiwi?ara vinc a sacsejar-te una estona! :P

MURAKIWI ha dit...

Que em fas la competència???

Per cert, anem superant lo del terratrèmol i l'avió que es va estavellar. La Grau que està a Chch ja està reubicada i tot està tornant a la normalitat.

Pel què fa a les betzineres del sud, dir-te que no tindreu cap problema. Alguna vegada potser sí que haureu d'omplir quan encara us quedi mig dipòsit però en general les ciutats més importants es poden recórrer amb un dipòsit. El que passa és que la diferència de preus és força important a les diferents regions de l'illa sud. Recordo que la costa oest és força més cara.

Ah, la nostra caravana era diesel! Aquí és molt barata, però ho fan pels pagesos kiwis. La resta, com nosaltres, hem de pagar un sobre-cost al govern segons els km recorreguts. Quan vam llogar l'autocaravan ens van oferir un pack on ells es feien càrrec d'aquest extra-cost.

Uri ha dit...

Ole.. que et puc menjar el trocet de culet que t'han retallat?? De bon matí un culet de Kiwi entra bé.. :P

Dolo ha dit...

Mmmmmmm .. Uri! que represena que ja porto anell al dit ! jajajaja Ai si et sent en Sam. I el culet (de kiwi o no), entra bé SEMPRE!
Ja ho parlarem en privat això de la mossegadeta.... Un petó!