diumenge, 26 de setembre del 2010

Cursa dels Volcans, Olot

Aquest matí, com a primera sortida de tardor, ens hem arribat a un dels millors territoris del nostre petit país: la Garrotxa! Amb els nous túnels de bracons, he de reconèixer que no fa gens de pal arribar-se a Olot, amb menys de 40 minuts hi erem aparcats davant del recinte firal. Des d'allà tenia lloc la sortida de la 2a Cursa dels Volcans, en la que participava en Gabi, "el professional". Un cop allà, també hi hem trobant en Jordi, en Daniel i en Santi del nostre club.

 








Amb un matí espectacular, els hem fet quatre fotos a la sortida i amb el cotxe, ràpidament, ens hem arribat fins al volcà Montsacopa, el tercer que ells pujaven. 

El recorregut, esgotador només de veure'n el perfil, amb unes vistes boniques per nassos. Quins paisatges que tenim els catalans!


Després de la cursa, ens hem arribat fins al volcà del Croscat, on hem fet quatre fotos i ens n'hem apartat una mica, en un raconet ben tranquil, on hem parat la taula i hem atacat les carmanyoles. 

El sol acompanyava a fer una becaina, però el suau vent que s'ha girat ens n'ha tret del cap la idea i l'hem canviat per una dolça parada a Can Bastants on hem atacat un volcanet de postres i un cafetonet.

Un diumenge perfecte.



Tots els integrants del pícnic... 


5 comentaris:

J ha dit...

"El professional" ja va intentar enredar-nos perquè li féssim suport, però no ha estat possible.
Si que ha fet un bon dia avui.

Salut!

Dolo ha dit...

Jejejeje. Si, Joan, ja veus, ens va voler enganyar a tots, però mira, al final vam dir, pobret! anem-hi. És que m'encanta la zona d'Olot, per això m'hi he animat.
A la cursa, s'ho ha passat bé, segur que ha patit, perquè els desnivells tela marinera! 4 volcans eh! nosaltres hem pujat esbufegant xinu xanu per on ells pujaven "corrent" (alguns més que d'altres). Una bona diada. Fins aviat.

Sílvia ha dit...

eeeeeoooo...... doncs sí que ha estat un bon dia, hem vist córrer el professional i a uns quants més, hem pres una micona el sol, hem caminat un pelet i per postres...un volcanet...diumenge tranquil passat en bona companyia...què més es pot demanar?

Bona setmana!!!

Gabi ha dit...

Eiiiiiiiiii holaaaaa!!!

Que millor que fer el que t'agrada que poder-ho fer amb la gent que t'estimes!

Al final, poquets han pogut venir però els que ho han fet, la natura els ha regalat un dia fantàstic amb uns colors espectaculars.

Jo, miraré de tornar aviat a la Garrotxa ja que m'ha encantat, això si, sense haver de córrer tant.

Espero que els que fèieu altres activitats també hagueu gaudit del meravellós dia que ha fet!

Salut!

"El professional"

GaZ ha dit...

Carai quant de blogger avui!Doncs si, un magnific dia i en magnifica companyia.......si a sobre surt alguna foto aprofitable ja serà l'ostia!!!!!!!!!!jejeje

Per cert, jo no sabía que el "professional" era tant professional i s'ho prengués tant en serio.....si fins i tot sortia amb els de davant ( els primers metres, perque ha de treballar molt amb la sortida encara! ), arribant amb les primeres dames, que no esta malament i tot això sense que el persegueixi ningú......es realment fantastic!jijiji

Salutacions

Sam